den som orkar läsa, rätt äckligt

Mitt horoskop 2010

Under år 2010 har du för höga krav på hur din partner ska vara som person. Saturnus i yrkeslivets hus ställer även stora krav på arbetslivet och du kan, om du under de senaste åren har kämpat mycket, nu nå ända upp till topppen. Du kommer under året att anstränga dig mycket, arbeta mycket stressa mycket. Belöningarna kommer och året blir produktivt, om du under senaste åren inte har skaffat dig stora fiender.

Kärlek och Relationer

Du har mycket djupa känslor, passionerna är mycket intensiva och du har ett stort behov av att ha någon vid din sida som även kan tillfredsställa dina intellektuella och andliga behov.

Du sätter stora krav på mannen eller kvinnan i ditt liv och bör så klart sänka dina krav lite grand.

Solförmörkelsen under juni 2010 lovar lösningar och klargöranden, i vissa fall ett lyckligt slut på ett problem i dina relationer. Det kan även hända att din partner går via en lycklig period i livet och gör framgångar som även glädjer dig.

Familj och Hem

Under sommaren 2010 är det möjligt med en förnyelse eller en förändring inom hemmet eller familjen.
Syskonen eller grannarna har en större påverkan på ditt liv under resten av året.
En av föräldrarna kan gå via en svårare period i livet.

Yrkesliv och Pengar

Med Saturnus i yrkeslivets hus, är ambitionerna stora under 2010. För att en solid och säker bas ska kunna byggas upp behöver du bete dig på ett professionellt och försiktigt sätt. Om du under senaste åren har kämpat mycket, kan du nu plocka frukten av dina tidigare ansträngninger. Du kan nu nå toppen. Ansvaret är högre.

År 2010 kommer att bli ett jobbigt och utmanande år, men samtidigt är 2010 ett produktivt år, så länge som du arbetar hårt och så länge du är försiktig. Om du under de sista åren inte har ansträngt dig så mycket eller har skapat starka fiender, finns det risk för stora problem. När det handlar om ekonomin, kan första delen av 2010 vara en problematisk period. Det kan hända att du göra stora affärer och stora investeringar, men det finns en stor risk för ekonomiska komplikationer, förluster och oönskade utgifter.

Hälsa

Så länge som du lever enligt dina verkliga behov, utan att försöka forcera saker för att imponera på andra och så länge som du ser all ansvar som något naturligt, kommer du inte att uppleva några problem med hälsan under år 2010. Eftersom känslolivet påverkar organismen så pass mycket, är det jättebra om du försöker slappna av ibland.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0