HON ÄR vÄRLDENS UNDERBARASTE!!

vill bara visa upp en guldklimp lite mera :)
lite tråkiga sovbilder, men när hon är vaken är de full fart :D















GRIIIIIIIIIIIIIISEN MIN!! <3<3<3

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag skulle verkligen bli glad om du kunde svara. Hittade nyligen hit till din blogg.



Det är såhär, -jag har drömt om att skaffa hund hela livet. Just nu är jag 17 år gammal (fyller 18 i februari 2011) och jag har pratat med mina föräldrar mycket om detta. Men mamma totalvägrar. Omöjligt att få henne att ändra sig. Hon säger att jag måste flytta till en egen lägenhet innan det är möjligt för mig att skaffa hund. Jag måste ju acceptera det eftersom hon bor i samma hus som mig, så är det ju.



Kan du berätta lite om hur allt det här med lägenhet och hund gick till för dig, och hur gammal du var när allt blev möjligt för dig? Vore roligt att veta att det KOMMER hända, eftersom du har både och nu, -hund och eget place liksom. Det känns så fruktansvärt långt borta för mig nämligen...Hade du hund när du var yngre och bodde hemma? Är så nyfiken. :)



Jag har en rätt hög summa på mitt konto som kommer det göra möjligt för mig att både skaffa hund och lägenhet, MEN för att kunna betala hyra måste jag ju självklart ha en inkomst utöver! Och att hitta jobb som 18-åring medan man fortfarande går på gymnasiet är ingen lätt grej. Därför känns hundägandet ÄNNU längre bort. Men du är trots allt bara några år äldre än mig och har allt det där, vilket gör att jag känner lite mindre hopplöshet över det hela om du förstår. Det kanske bara är ett par år bort för mig...



Fin blogg, och gud vilken söt liten tjej du har fått hem! Lycka till!

2011-07-04 @ 15:06:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0